TigrisAMEF 1.0.0.8

  • Share
  • Sharebar
  • Share

Începând cu această versiune, automatizarea generării și depunerii declarației A4200 poate însemna muncă zero pentru contabil.

Funcția cheie disponibilă este prelucrarea automată a declarațiilor primite prin email.

Dacă vă -educați- clienții ca să vă trimită fișierele de la casele de marcat prin email, dvs., ca și contabil, nu veți munci deloc.

Care este fluxul de date?

  1. Clientul dvs. vă trimite prin email fișierele
  2. TigrisAMEF va monitoriza adresa dvs. de email și va prelua numai mesajele care conțin declaratii.
  3. Expeditorul va primi un răspuns automat cu privire la faptul că declarația a fost procesată de TigrisAMEF
  4. TigrisAMEF va genera PDF, il va trimite la ANAF și va prelua recipisa, când va fi disponibilă
  5. TigrisAMEF va trimite un mesaj expeditorului și îi va atașa declarația PDF semnată și recipisa (daca nu sunt erori), ori mesajul de eroare, dacă este prelucrată cu erori.

După cum obsevați mai sus, dvs. trebuie doar să vă educați clienții să vi le trimită prin email. Altă activitate nu aveți de făcut.

Apropo de monitorizare emailuri… TigrisAMEF are numai un rol de client de email. Mesajele dvs. vor rămâne la fel de confidențiale. Nu trimite către terțe părți mesajele din Inbox-ul dvs. Este la fel ca și Outlook, Thunderbird etc.. Doar că din mesajele pe care le primiți le va filtra pe cele cu declarații și le va prelucra.

TigrisAMEF nu funcționează în cloud. Datele sunt stocate numai în propriul dvs. calculator. Iar parolele sunt stocate criptat.

Ca această automatizare să funcționeze, este necesar să faceți câteva configurări. Urmăriți manualul de utilizare la secțiunea Monitorizare emailuri și veți beneficia de cea mai bună experiență. Dacă sunt neclarități, scrieți la office@medialogic.ro.

Mai trebuie să știți că toate aceste automatizări funcționează cât sunteți in program. Îl puteți porni și lăsa în background.

Dacă nu ai descărcat încă programul, mergi la a4200.ro și descarcă-l. Îl poți folosi 10 zile gratuit.