Tigriscont ver. 2.0.33.0

 • Share
 • Sharebar
 • Share

Această versiune aduce următoarele imbunătățiri funcționale

 1. Atunci cand introduceti o factura de cumpărare sau vânzare, puteti opera direct și plata, direct din ecranul de factura.  Veti gasi în partea de jos și câmpurile pentru plată. Atunci când suma platită este mai mare decât valoarea facturii, diferența se va duce automat în avansuri (409/419).
 2. La casa și banca puteti opera pe mai multe randuri, înainte de a salva documentele. În fapt, ele se salvează automat când adăugati un document nou. Veti apăsa pe Salvare numai când doriti să salvați și ultimul document operat, înainte de a închide modulul respectiv.
  De menționat că veți completa contul corespondent numai pentru operațiuni care nu au legătura cu facturi. Dacă operați plata unei facturi, nu veți completa contul corespindent pentru ca se va prelua automat din factura.
  Totusi, daca suma plătită este mai mare decât valoarea facturii, veți completa contul de furnizori/clienti în avans. Numai diferența considerată plată în avans va merge in acel cont corespondent, restul se va înregistra în contul 401/411, în funcție de cum s-a operat factura.
 3. Puteți genera dispoziții de plată încasare pentru orice tip de persoană, nu numai pentru angajați.

La salarii au fost mai multe modificări, cele mai importante sunt

 1. Posibilitate adăugare angajat nou direct din ecranul cu state de salarii
 2. Ștate arendă, drepturi de autor
 3. Posibilitatea de generare automată de dispoziții de plată pentru DA și arendă, precum și înregistrarea lor în contabilitate
 4. Posibilitate import persoane beneficiare de arenda/DA din Mastercont

Tot la salarii au apărut mai multe rapoarte

 1. Fisă personală salariați
 2. Situație CO efectuate
 3. Situație timp nelucrat

Toate aceste le găsiți in meniul Salarii la Diverse Rapoarte.

De asemenea,aveți posibilitatea generării automate a documentelor pentru recuperarea concediilor medicale de la CNAS. Se vor genera automat Cererea de recuperare, Centralizatorul concediilor medicale. Bineînțeles, puteti tipari și anexele de la D112.

În modulul de Adeverințe, aveti funcțională Adeverința pentru medic/spital.